Προϊόντα | Κλιματισμός
                    
        
mitsubishiaircon

Κλιματιστικά τοίχου - τύπου Split

Η σειρά κλιματιστικών τεχνολογίας inverter της Mitsubishi και της GREE , μελετήθηκαν και σχεδιάστηκαν ειδικά, ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου στο χώρο που ζει ή εργάζεται προσφέροντας ποιοτικό κλίμα και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Με ενεργειακη κλαση Α σε όλα τα μοντέλα, τεχνολογίας DC INVENTER και κομψό σχεδιασμό η σειρές inverter  αποτελούν μια πάρα πολύ καλή και οικονομική επιλογή.

ntoulapes

Μονάδες ντουλάπας

Κλιματιστική μονάδα τύπου Ντουλάπας εμφανής για επαγγελματικούς χώρους .Ιδανική για εφαρμογές σε χώρους όπως καφετέριες. χώρους εστίασης, βιοτεχνικούς χώρους , αποθήκες και άλλες επαγγελματικές εφαρμογές!Στα πλεονεκτήματα της η εξοικονόμηση χώρου, η μεγάλη ροη αέρα , η εύκολη εγκατάσταση(δεν απαιτείτε γυψοσανίδα) και το χαμηλό κόστος αγοράς σε σχέση με άλλες παρόμοιες επαγγελματικές εφαρμογές!

kasetes

Κασέτες 4 κατευθύνσεων

Κασέτα ψευδοροφής 4 κατευθύνσεω. Για επαγγελματικούς χώρους κατά βάση και κατά περίπτωση σε οικιακούς. Μεγάλο πλεονέκτημα η ομοιογενής ροη αέρα σε τέσσερις κατευθύνσεις και εξοικονόμηση χώρου καθώς όλο το εσωτερικό μηχάνημα κρύβετε από την ψευδοροφή και φαίνετε μονό το πάνελ(μάσκα) του μηχανήματος! Απαραίτητο για την εγκατάσταση του μηχανήματος να υπάρχει ψευδοροφή ή παρόμοια κατασκευή.

orofisdapedou

Μονάδες δαπέδου-οροφής

Κλιματιστικά Δαπέδου-Οροφής για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές με τοποθέτηση είτε στον τοίχο (λίγο πάνω απ το δάπεδο) είτε στην οροφή! Η μοντέρνα εμφάνιση σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση και την αξιοπιστία κάνουν την κατηγορία αυτή των κλιματιστικών να αποτελούν μια πολύ καλή και οικονομική επιλογή.

kanalato

Καναλάτα ψευδοροφής

Κλιματιστικά μηχανήματα για σύνδεση σε δίκτυο αεραγωγών.Μπορει να εγκατασταθει τοσο σε νεα οσο και σε υπαρχουσα κτιρια.Αφηνει ελευθερο το χωρο στο δαπεδο και στους τοιχους για την τοποθετηση επιπλων,δικοσμητικων στοιχειων και αλλων συσκευων.Αθορυβη λειτουργεια,ευκολη εγκατασταση λογο της αυτοματης ροης.

Copyright © 2013 koskeridis.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.