Εταιρία

Η εταιρία "ΑΚΕ Τεχνική-Κοσκερίδης Βασίλειος" υδρίθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται στοv κλάδο του επαγγελματικού και οικιακού κλιματισμού, αεροθέρμανσης και εξαερισμού.

Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή και τοποθέτηση αεραγωγών και ειδικών εξαρτημάτων για συστήματα ψύξης- θέρμανσης και αερισμού επαγγελματικών χώρων όπως ξενοδοχιακές εγκαταστάσεις ,σουπερ μαρκετ ,νυχτερινά κέντρα , εστιατόρεια  κ.α.  

Με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία το εξειδικευμένο προσωπικό της "ΑΚΕ Τεχνική-Κοσκερίδης Βασίλειος" είναι σε θέση να εκπονήσει τεχνική μελέτη στο χώρο σου κομμένη και ραμμένη στις δικές σου απαιτήσεις.

Εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία αναλαμβάνουν την εγκατάσταση του συστήματος της επιλογής σου παρέχοντας πάντα υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας – τεχνογνωσίας εντός και εκτός Ελλάδος. Εσύ αγοράζεις το μηχάνημα της επιλογής σου από τους μεγαλύτερους και πιο διακεκριμένους κατασκευαστικούς οίκους ανα τον κόσμο όπως MITSUBISHI , GREE , S&P , NICOTRA.

Πρώτο μας μέλημα, η ικανοποίηση των δικών σου αναγκών δίνοντας αξιόπιστες λύσεις.Δέσμευσή μας να μείνουμε δίπλα σου και μετά την αγορά παρέχοντας αληθινό after sales service, όπως μόνο μια εταιρεία με ιστορία στη Β. Ελλάδα είναι σε θέση να προσφέρει.   

Copyright © 2013 koskeridis.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.